Marikki Pennanen Kiepin uudeksi kilpavalmentajaksi

7.8.2017

Voimisteluseura Kieppi sai kesän aikana uuden vahvistuksen kilpapuolen valmennukseen, kun pitkän uran voimistelun parissa tehnyt Marikki Pennanen siirtyi Kiepin riveihin.

Oman voimistelu-uransa Marikki aloitti 9-vuotiaana ja lajin vietyä sydämen, jatkui ura luontevasti valmennuksen parissa. Vietti kilpapuolelle kasvoi ja työ voimistelun parissa onkin kantanut jo yli 15 vuoden ajan.

Fysioterapeutin ammattitutkinnon sekä 3. tason lajitutkinnon suorittanut Marikki on vuosien aikana valmentanut voimistelijoita kaikissa kilpaluokissa ja myös useampi voimistelija on kuulunut liiton valmennusryhmiin. Lisäksi Marikki on toiminut alueminorileirityksen aluevalmentajana sen perustamisvuodesta 2007 lähtien.

Kiepissä Marikki tulee toimimaan K3 ja K6 - kilparyhmien toisena valmentajana sekä seuran fysioterapeuttina.

Toivotamme Marikin sydämellisesti tervetulleeksi Kiepin tiimiin!