Voimisteluseura Kiepin syyskausi 2017 käynnistyy viikolla 33

11.8.2017

Tervetuloa aloittamaan syyskauden 2017 telinevoimisteluharjoitukset voimisteluseura Kiepissä.

Kiepin harrasteryhmien syyskausi käynnistyy alkavalla viikolla 33. Alta löydät tärkeää tietoa liittyen kauden alkuun sekä harjoituksiin.

VAATETUS

Sopiva vaatetus tunneille on joustava ja mukava. Voimistelupuku on luonnollisesti hyvä, mutta yhtä hyvin harjoitusvaatteiksi sopivat legginssit, verkkarit, topit ja t-paidat. Treeneissä voimistellaan paljain jaloin. Pitkähiuksisien on hyvä laittaa hiukset kiinni, jotta ne eivät häiritse harjoittelua.

TAVAROIDEN SÄILYTYS

Kisahallista löytyvät pukuhuoneet sekä naisille että miehille. Pukuhuoneisiin ei tule kuitenkaan jättää mitään omaisuutta valvomatta, joten kaikki vaatteet, kengät, yms. on hyvä säilöä pukuhuoneista löytyviin pienellä lukolla toimiviin kaappeihin. Lukon voi ostaa halutessaan Kisahallin valvomosta 4€ hintaan tai vaihtoehtoisesti käyttää omaa lukkoa. Valmentajat voivat säilyttää avainta harjoituksien ajan.

Voimisteluseura Kieppi tai Liikuntavirasto eivät vastaa kadonneista tavaroista.

KULKEMINEN KISAHALLISSA

Kaikilla Kisahallissa harjoittelevilla tulee olla kulunvalvontaporttien vuoksi Liikuntaviraston kulkukortti. Kortilla pääsee halliin sisälle 30 minuuttia ennen harjoituksen alkua ja ulos hallista 30 minuutin ajan harjoituksen jälkeen. Kortin kustannus on 4€ ja kortin saa lunastettua itselleen omalla nimellään Kisahallin valvomosta. Maksu tapahtuu joko käteisellä tai pankkikortilla.

Kauden alussa kulkukorttien kirjaamisessa saattaa olla viivettä muutaman viikon ajan. Tänä aikana kulku Kisahallilla tapahtuu vahtimestareilta saatavilla kertakorteilla

Valmentajat tulevat hakemaan voimistelijat Kisahallin voimistelualueen porteilta harjoituksien alussa.

VANHEMMAT

Voimistelijoiden vanhemmat voivat käydä saattamassa lapsensa voimistelualueen porteille.

Huomioithan kuitenkin, että Kisahalli on kokonaisuudessaan urheilutilaa, eikä harjoituksia ole mahdollista jäädä seuraamaan hallin puolelle Liikuntaviraston ohjeistuksen mukaisesti. Harjoituksissa olevaa lasta voi odottaa Kisahallin kahviossa tai vaihtoehtoisesti ostaa itselleen liikuntakerran kuntosalille, joka sijaitsee voimistelualueen välittömässä läheisyydessä.

ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN

Kiepin harrastajat voivat käydä kokeilemassa lajia yhden kerran. Mikäli laji ei tunnukaan omalta, voi ilmoittautumisen perua veloituksetta ensimmäisen harjoituskerran jälkeen. Ilmoittautuminen tulee  perua kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen kieppi@kieppi.org. Harjoitusmaksua ei palauteta, mikäli ilmoittautumista ei peruta ohjeistuksen mukaisesti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen tai voimistelija lopettaa kesken kauden.

Mikäli harjoitukset peruuntuvat Kiepistä riippumattomista syistä, kilpailut yms. tapahtumat, ei harjoitusmaksua hyvitetä. Pyrimme kuitenkin järjestämään korvaavan harjoituskerran.

Maksu- ja laskutusasioissa voit ottaa yhteyden sähköpostitse rahastonhoitajaamme maksut@kieppi.org.

Tervetuloa aloittamaan syyskausi kanssamme!

Lisäkysymyksissä toimistomme palvelee arkisin kello 9.00 – 16.00.