Voimisteluseura Kiepin syyskilpailut 7. - 8.10.2017

Tervetuloa Voimisteluseura Kiepin syyskilpailuihin 7.- 8.10.2017

KILPAILUKUTSU

Kilpalinjan luokkakilpailut, MJ- linjan 2.-3.lk:n nuor. ja vanh. pakolliset

Stara tapahtuman (ntv ja mtv)

Aika:           7.-8.10.2017

Paikka:       Töölön Kisahalli, A-halli, Paavo Nurmenkuja 1, Helsinki

AIKATAULU:

Lauantai 7.10.

klo 09:00                                                  B – luokka                          Kilpalinja        (Koripallokenttä)

klo 09:30                                                  D – luokka                          Kilpalinja

klo 13:00                                                  C – luokka                          Kilpalinja        (Koripallokenttä)

klo 14:00                                                  F– ja G luokka                    Kilpalinja

klo 17:00                                                  Stara - tapahtuma              ntv ja mtv

Sunnuntai 8.10.

klo 10:30                                                  E – luokka                          Kilpalinja

klo 15:00                                                  2.-3. lk pakolliset N             Maajoukkuelinja < 2005 synt.

klo 15:00                                                  2.-3. lk pakolliset V             Maajoukkuelinja  > 2004 synt.

Lämmittelyt tyttöjen pakollisissa kilpaluokissa B-,C-, D- luokissa, sekä Stara-tapahtumassa alkavat 30 min ennen kilpailun ja tapahtuman alkua.

Muissa luokissa lämmittelyt ja telinekokeilut ovat 1,5h ennen kunkin kilpailun alkua.

Pidämme oikeudet mahdollisiin aikataulumuutoksiin ilmoittautumisten jälkeen.

Kilpailusäännöt

Kilpailut käydään Suomen Voimisteluliiton kilpailujärjestelmän ja –sääntöjen mukaisesti. Säännöt löytyvät liiton verkkosivuilta.

Tuomarit

Tuomarivelvoite on liiton kilpailusäännösten mukainen. Tuomaripalaveri alkaa tuntia ennen kunkin kilpailun alkua Kisahallin A-puolen kokoustilassa.

Puuttuvista tuomareista peritään tuomarisakko liiton säännösten mukaisesti.

Ilmoittautumiset

Kilpailijoiden ja tuomareiden ilmoittautumiset seurakohtaisesti tulee suorittaa kisapalveluohjelman kautta: http://voimistelu.kisapalvelu.fi/.

Kisapalvelu on toistaiseksi huollossa ja ilmoittautuminen saadaan alustavien tietojen mukaan avattua torstaina 14.9.2017.

Kilpailijoilla tulee olla voimassa Voimisteluliiton lisenssi ja vakuutus.

Osallistumismaksut

Kilpa- ja maajoukkuelinjalla 30€ ja Stara-tapahtuma 12€ / voimistelija

Telinekohtainen osallistuminen on 10€ / teline, mutta enintään 30€ / voimistelija.

Osallistumismaksut laskutetaan seurakohtaisesti ilmoittautumisten yhteydessä annettuun laskutusosoitteeseen kilpailujen jälkeen.

Tervetuloa Kiepin syyskilpailuihin!