Seuran esittely

Voimisteluseura Kieppi ry on vuonna 1989 perustettu helsinkiläinen voimisteluseura, jonka toiminta käynnistyi vuoden 1990 alussa.

Järjestämme ohjattua telinevoimistelua vauvasta vaariin. Nuorimmat voimistelijamme ovat 1-vuotiaita, jotka harjoittelevat yhdessä vanhempiensa kanssa. Harrastelijaryhmiemme tavoitteena on antaa käsitys telinevoimistelun mahdollisuuksista ja opettaa lajin perustaidot erilaisia temppuja opetellen ja leikkien. Näissä ryhmissä kiinnitetään enemmänkin huomiota uuden oppimiseen kuin suorituspuhtauteen.

Harrastevoimistelun lisäksi tarjoamme tytöille mahdollisuuden kilpavoimisteluun sekä telinevoimistelussa että TeamGymissä. Kilparyhmämme harjoittelevat 2-7 kertaa viikossa. Kilparyhmien harjoittelu tähtää vaativampiin liikkeisiin sekä liikesarjoihin.

Seuramme toiminnan perusteena on tarjota monipuolinen pohja kaikelle urheilulle sekä tehdä liikunnasta lapsille ja nuorille hauskaa.